• Website Search
  • Google Search

Academics

C.C.E.Evaluation I to X

F.A. I (A) April Tool Test M.M. 20 10 % of40
F.A. I (B) May Pen & Paper Test I M.M. 20
  Assignments 13-20th May

F.A. II (A) July Tool Test M.M. 20 10 % of40
F.A. II (B) Aug Pen & Paper Test II M.M. 20
  Assignments 1st - 9 Aug

S.A.I Sep Exam I M.M. 90 30%
23rd - 5th October
20 % of F A + 30 % of S A I Term I Total 50 %

F.A. III (A) Oct Tool Test M.M. 20 10 % of40
F.A. III (B) Dec Pen & Paper Test III M.M. 20
  Assignments 2nd Dec - 10 Dec

F.A. IV (A) Jan P.S.A. (25th Jan ) M.M. 20 10 % of40
F.A. IV (B) Feb Quiz / M C Q M.M. 20
  Assignments 10th Feb -15th Feb

S.A.II (Feb - March) Exam II M.M. 90 30 %
20 % of F A + 30 % of S A II Term II Total 50 %